Az eBay fektetett be a Magentoba egy éve

2011.02.12. 11:36 Ernő007

Február 10-én jelent meg a hír publikusan is, hogy az eBay körülbelül egy évvel ezelőtt befektetett a Magentoba. Egy éve nem lehetett tudni még, hogy melyik piaci szerepló gondolta úgy, hogy pénzügyileg támogatja a Magento fejlesztését, most kiderült.

Azt hiszem, hogy az elektronikus kereskedelemben élenjáró eBay az egyik legjobb befektető lehet a Magento számára. Ahogyan az elmúlt egy éve számai mutatják a Magento csapat jelentős bővülésen ment keresztül, jelenleg több, mint 230-an dolgoznak azon, hogy a Magento folyamatosan újdonságokat nyújtson az e-commerce piac számára.

Eredeti hír: http://www.magentocommerce.com/blog/comments/a-year-later-welcome-ebay-to-the-magento-family/


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá!

Címkék: magento

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr822655625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása