Google Adwords hibák 2.

2011.06.20. 16:13 Ernő007

Nézzünk ismét néhány hibát, avagy hogyan szórják cégek a pénzüket az Adwords segítségével.

Kulcsszó: cipő webáruház

Megjelenik rá egy webáruház készítő cég ajánlata, amely nyilvánvalóan nem releváns a keresett kifejezéssel. Leginkább az egészben az a fájdalmas, hogy egy webáruház készítő cégről van, és nekik azért illene figyelni a saját kampányukra.

Kulcsszó: kutya játék

Megjelenik rá a Galaxy Játékáruház hirdetése, ahol nem kapható kutyajáték. Ráadásul maga a hirdetés is elég általános.

Kulcsszó: használt kerékpár

Ehhez a hirdetéshez sem lehet sokat hozzáfűzni, persze lehet azt mondani, hogy aki használtat keres, annak hátha megjön a kedve újra, de véleményem szerint ez nem így van, legalábbis nagyon sok webshop tapasztalata alapján a használtat kereső vevők nem konvertálnak új termékre.

Kulcsszó: használt mosógép

Újabb kiváló példa arra, hogy nem kellene hirdetni a kulcsszó + használt kifejezésre, de miért is tettem fel ide ezt a típusú hirdetést megint?

Nos... ezért:

Igen, igen a "használt mosógép"-re keresve szépen bedob a Hűtőszekrényekhez. Az egy dolog, hogy nincsen használt termék, de olyan szarvashibát elkövetni, hogy rossz termékcsoporthoz visz, hát nem tudom, hogy a Panasonic hogyan engedheti meg magának. Az már kérdés mondjuk, hogy az oldal sem túl informatív ha megnézzük akkor pár pixel*pár pixel méretű _hűtőszekrények_ sorakoznak katonás rendben egymás alatt!

Kulcsszó: ruha

"Legolcsóbb ruházat az net"... ez így nem tudom, hogy mi akar lenni, de nekem az "Olcsó világmárkás ruházat" sem hangzik túl magyarosan.

 Kulcsszó: varrónő állás 

Nyilván aki "varrónő állás"-ra keres, annak nem túl releváns egy varroda hirdetése, hacsak éppen munkaerő felvétel nincsen, de akkor pedig nem azt kellene ecsetelnie a hirdetésnek, hogy milyen online kedvezmények érhetőek el, hanem hogy mit nyer ha hozzájuk jelentkezik valaki varrónőnek.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing online marketing google adwords webáruház webáruház marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr23000628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása