Szabályos-E? Törvénytisztelő webáruházat mindenkinek!

2011.09.11. 12:46 Ernő007

Úgy gondolom, hogy nem lehet eleget beszélni arról, hogy milyen fontos a weben a bizalom megszerzése. Örömömre szolgál, hogy az idei őszi SzEK.org konferenciának ez lesz a témája. Egyelőre még csak néhány a topic és dátum biztos, meg az, hogy én ott leszek, és erre bíztatok mindenkit!  :-)

Régóta tudjuk, hogy az e-kereskedelem sikere szempontjából az egyik legfontosabb tényező a vásárlói bizalom. De hogy lehet a vásárlók bizalmát elnyerni? Az elállási joggal, a fogyasztóvédelmi szabályok betartásával vagy a bankkártyás fizetés lehetőségével? És nem elég megbízhatónak, szabályosnak lenni - annak is kell látszani! Ezekről a kérdésekről fog szólni a SzEK.org 2011-es őszi konferenciája Szabályos-E - fogyasztóvédelem, szabályozás, ellenőrzés az e-kereskedelembencímmel november 16-án a Lion's Garden Hotel-ben.

 Bővebb információ a SzEK.org weboldalán, itt.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá!

Címkék: webáruház webáruház konferencia webáruház marketing webáruház hatékonyság webáruház törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr273217726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása