Kicsiben is hatékonyan – marketingről mikrovállalkozásoknak

2011.05.04. 20:37 Ernő007

 

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala immár harmadik éve működik együtt a mikro- és kisvállalkozások tudatosságának erősítése érdekében. 2009-ben a családi vállalkozásokat, 2010-ben az iparművészeket, designereket, kézműveseket szólította meg a két szervezet.
2011-ben egy általánosabb körhöz, a vállalkozások mintegy 95%-át jelentő, 10 fő alatti mikrovállalkozásokhoz szólnak a programok.
 
Május 12-én a marketinget állítják közép­pontba a szervezők, „Kicsiben is hatékonyan – marketingről mikrovállalkozásoknak” címmel. A téma elméleti megközelítése után a résztvevők bepillanthatnak abba, ahogy a nagy cégek használják a marketing eszköztárát. Mindezt a célcsoport, a megszólítottak nézőpontjából, hiszen a Budapest Bank előadója a mikrovállalkozásokat célzó marketingtevékenység kapcsán mutatja be a nagyvállalati környezetben használható megoldásokat.
 
Ezt követően marketing tanácsadó cégek – többnyire maguk is mikrovállalkozások –, valamint kicsiben is hatékony marketinget folytató vállalkozások mutatkoznak be, prezentálják szolgáltatásaikat, vagy saját legjobb marketing gyakorlataikat.
 
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának előadója a kérdés szellemi tulajdonvédelmi vonatkozásait foglalja össze. A vállalkozók megismerkednek azokkal a lehetőségek­kel, amelyek segítségével „kicsiben is hatékony” marketingjük szellemi eredményeit levédhetik, megkülönböztethetőségüket tovább erősíthetik.
 
Előadó szervezetek: Budapest Bank, Brand Avenue Kft., Loffice Coworking, SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, Senses Kft., Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, WebSEO Kft., A Borklub Kft.
 
A rendezvényen a mikrovállalkozók – a korlátozott létszám erejéig – térítésmentesen vehetnek részt. További információk: www.seed.hu.

 


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

1 komment

Címkék: keresőmarketing keresőoptimalizálás online marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr352878075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szakipeet 2011.05.05. 11:16:57

Ehhez kapcsolódva tudom ajánlani május 26-án az Enter!Digitalt: www.facebook.com/enterdigital - az új marketingtrendekről lesz szó.
Ernő, a druszád is előadó lesz, Rubik Ernő :)

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása