Appbistro - Üzletileg is használható Facebook "tab" alkalmazások

2010.06.20. 20:39 Ernő007

Ismét a Facebooknak szánok egy kisebb bejegyzést. Főleg azért, mert úgy érzem, hogy rendet kell tenni néhány ember fejében, akik a Facebook oldalakat az "Előbb lesz 10.000 tagja ennek a csoportnak, mint választási eredmény", vagy éppen "Ha ennek a csoportnak 10.000 tagja lesz Petra leszokik a dohányzásról" jellegű oldalakkal azonosítják. Nyilván ezek a csoportok szórakozásból vagy éppen komoly elhatározásból születtek, de üzleti hasznuk nemigen van.

Egy ilyen környezetbe nagyon nehezen beilleszthető az a szemlélet, hogy ezeken a rajongói oldalakon keresztül lehessen valamilyen piaci előnyhöz jutni. Az sajnos csak ront a helyzeten, hogy a legtöbb céges Rajongói oldalnak van kb. 10-20 rajongója, akik általában a cég munkatársai illetve néhány partner "jófejségből", és van az üzenőfalon 2-3 bejegyzés, amely ráadásul egy hónapnál régebbi. Nos, ilyenkor ha valaki is erre az oldalra téved, akkor szinte biztosan nem kap kedvet rajongai értünk.

Amennyiben mégis komolyan gondolnánk a Facebookon történő professzionális megjelenést, akkor viszont érdemes megfontolni, hogy felnézünk az Appbistro.com oldalra. Itt ugyanis olyan ingyenes vagy fizetős Facebook "tab" alkalmazások vannak, amelyeket a Rajongói oldalunkba beszúrva annak tartalmát sokkal professzionálisabbá tudjuk tenni. Egy ilyen alkalmazást emelnék most ki, mint példa, ez pedig a Work For Us. Mivel éppen aktuális, ezért gyorsan ki is próbáltam.

Úgy látom, hogy a telepítés sikerült, neki is álltam a konkrét munka felvitelének.

 

Engedélykérés, hogy postolhassan az alkalmazás a nevemben. Természetesen ezt engedélyezni kell.

Itt volt egy kis "pitty-putty", mert sajnos az alkalmazás nem igazolta vissza, hogy kitette a munkát, csak egy üres oldalt adott be. Ezért még egyszer rákattintottam a "Post" gombra. Így az egyik munkát végül törölni kellet!

Elkészült a remekmű, várjuk a jelentkezőket! :)

Nagyon hamar sikerült megtapasztalni a Facebook igazi erejét, ugyanis egyik ismerősöm megosztotta a saját falán a munkalehetőséget, és innentől már exponenciálisan terjedhet a közösségi hálózaton keresztül a felhívásunk.

Természetesen ez csak egy lehetőség, de öt perc alatt egy olyan Facebook alkalmazást sikerült telepíteni és használni, amelyik professzionalitást sugall, még akkor is ha adott esetben nincsen magyar fordítása. Szerintem érdemes körbenézni ezen az oldalon, mert nagyon sok hasznos (egészen konkrétan még 51.), üzletileg is használható alkalmazás érthető el így.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá!

Címkék: facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr592096408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása