Hatékonyság/hatás - VII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

2010.04.19. 10:11 Ernő007

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület által szervezett Konferencia a tavasz egyik legrangosabb elektronikus kereskedelmi konferenciája, kiváló szakmai előadókkal. Erre invitálom most meg Blogom olvasóit!

A hazai e-kereskedelem hagyományos tavaszi seregszemléjét, a VII. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát 2010. május 6-án és 7-én a Velence Resort & Spa hotelben rendezi meg a CIB Bank támogatásával, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org). Az idei program többek között az e-kereskedelem hatékonyságnövelési lehetőségeivel, a közösségi médiával és a nők internetes szerepével foglalkozik.

A konferencia részletes program itt érhető el: RÉSZLETES PROGRAM.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3 komment

Címkék: keresőmarketing keresőoptimalizálás konferencia online marketing webáruház webáruház készítés webáruház konferencia webáruház marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr21931642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grofakos · http://www.zoldhetfo.com/blog/online_vasarlas_elonyei 2010.04.19. 15:52:57

Ernő!

Megnéztem az első nap programját és már az olvasásába elfáradtam. 10 óra alatt 27 ember fog megszólalni. Nem sok ez egy kicsit?

Ákos

lifelike 2010.04.21. 10:07:36

és nagyon drága
szállás nélkül is
:(

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2010.04.21. 10:09:37

Hidd el, hogy a hely és a terem a drága, nem a SzEK keres jó pénzt rajta...

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása