Magento és Joomla Webáruházak adminisztrációja iPhone-on!

2010.04.13. 09:05 Ernő007

Publikusan elérhető lett a Canecom által fejlesztett Magento modul, amelyik az SHPO iPhone alkalmazással köti össze ingyenesen a Magento alapú (1.3 és 1.4-es verzió esetén is) webáruházakat. A Joomla modul pedig pár napon belül elérhető lesz!

De talán ne szaladjunk ennyire előre és nézzük meg, hogy miről is van szó! A világ rohan, mi pedig futunk utána és megpróbáljuk felvenni a versenyt a webshopunkba beérkező megrendelés áradattal. Gondolom ismerős, hogy elindulunk otthonról a nagykerbe beszerezni az árut, de mire odaérünk már 2-3 újabb megrendelés jön, amelyeket csak azután veszünk érszre, hogy visszajöttünk onnan, és azokat a termékeket már csak másnap tudjuk postára adni. Vagy lehetetlen helyzetekben kérdezik meg tőlünk a vevők, hogy hogyan is áll a megrendelésük. Vagy egyszerűen csak jól eső érzés nézegetni azt ahogy érkeznek be a megrendelések és ehhez nem kell mindig nyitogatni a laptopot és lehetetlen helyzetben egy kézen egyensúlyozva megtartani, vagy éppen a webes admin felületet végigkattintgatni az iPhone-on.

Az SHPO iPhone alkalmazás ötlete végtelenül egyszerű. A webáruház számunkra legfontosabb adatait (Vevők és megrendelések) vigyük fel egy olyan felületre amely ujjal is könnyen kezelhető, illetve a korábbi adatokat akkor is érjük el, ha nem vagyunk net kapcsolat közelében, illetve adott esetben elérjük a kiszállítási címet Google Maps-en, vagy éppen hívhatjuk az ügyfelet az iPhone segítségével egy gombnyomással.

Az SHPO alkalmazás tulajdonképpen bármelyik webáruházzal összeköthető, a Joomla modul is hamarosan el lesz fogadva, illetve a Magento modul letölthető innen is. Az 1.4-es Magentoval kompatibilis modul fejlesztése már folyamatban van.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

1 komment

Címkék: iphone webáruház magento

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr101913871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ryo 2010.04.13. 10:44:28

A Joomla extension is letölthető már innen: extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/mobile/12024

Az 1.4-es Magentohoz tartozó modul is elérhető a MagentoConnecten már pár napja.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása