2009 június áttörés a webáruházak történetében!?

2009.07.08. 23:10 Ernő007

Most este egy nagyon érdekes adatra lettem figyelmes a Google statisztikában.

2009 júliusában a webáruház szóra való rákeresések aránya a többi szóhoz képest Magyarországon eddig soha nem látott méretűre emelkedett. Ebben a statisztikában a következő rákeresések szerpelnek pl: pc webáruház, webáruház készítés, nike webáruház, stb... tehát minden olyan keresési kifejezés amelyikben a webáruház szó szerepel!

A grafikonon kékkel van jelölve a webáruház és pirossal a webshop szavakra történő rákeresések száma 2004-tól egészen napjainkig. A grafikonon jól látszik, hogy az emberek egyre nagyobb mértékben keresik a webáruházzal kapcsalatos szavakat!

Egyre többen keresnek konkrétan ruha, sport, parfüm stb webáruházat, és egyre többen keresnek olyan cégeket is amelyek webáruház fejlesztéssel foglalkoznak. Ez azt hiszem jó hír minden webáruház tulajdonosnak, a leendő webáruház tulajdonosakat pedig csak még jobban arra sarkallja, hogy ne késlekedjenek és minél hamarabb határozzák el magukat a webáruház nyitása mellette.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr341235381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása