WEB 2.0 SYMPOSIUM 2011 március 30.

2011.03.22. 09:21 Ernő007

Idén márciusban ismét megrendezésre kerül a BarCamp, amely az idén is számos izgalmas és érdekes előadást tartogat a web 2.0 szerelmesei számára. Azt hiszem, hogy az egyik legjobban várt része a konferenciának a Budapest Bank Startup versenye, amely kiemelt lehetőséget biztosít a magyar startupoknak, hogy igazán nagyra nőjenek!

A konferencia három külön teremben zajlik rangos hazai és külföldi előadókkal a szakma krémje fog előadást tartani, és bemutatni az elmúlt évek innovációt web 2.0 témában. A BarCamp-on a manapság nagyon divatos "mobil" rész is kellő hangsúlyt kap az előadások között.

Rövid információ a Konferenciáról, bővebb információ a http://barcamp.ap.hu oldalon. 

Az Agria Produkció Kft 2006-ban rendezte meg Magyarország első Web 2.0 konferenciáját, és 2009-ben elsőként szervezte meg hazánk első BarCamp konferenciáját. Ma már az egyik legjelentősebb és legrangosabb internetes konferencia.

A BarCamp egy a felhasználók által létrehozott nemzetközi konferencia – nyitott, műhelyi esemény amit a résztvevők alkotnak – gyakran fókuszál a korai webes applikációkra. A BarCamp szervezett „ evangéliumot hirdető” főleg a neten keresztül, a Web 2.0 eszközeit használja a működéshez.


Személy vonatkozású hírrel is tudok szolgálni, ugyanis a SEO szakaszban a "Mi SEO? Külsős SEO cég vagy saját szakember? Mikor melyiket válasszam előnyök/hátrányok?" című eladást én fogom megtartani. Várok sok szeretettel mindenkit az előadásomra!

A BarCampra jelentkezni itt tudok: http://barcamp.ap.hu/jelentkezes


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: keresőoptimalizálás konferencia google analytics webáruház hatékonyság

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr22761400

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Web 2.0 szimpózium Budapesten 2011.03.22. 16:36:01

A 2011 március 30-án a New York palotában megrendezett Web 2.0 Symposiumon a hat legjobbnak ítélt ötlet versenyezhet a zsűri nagydíjáért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása