Webáruházat szeretnék, de nem tudom, hogy mit áruljak...

2009.12.06. 11:57 Ernő007

Az elmúlt időszakban nagyon sokan kerestek meg minket akik szerettek volna webáruházat készíteni, mert látnak benne fantáziát, viszont nem nagyon volt ötletük arra vonatkozón, hogy mit áruljanak benne! Sokszor tőlünk kérdezték, hogy van-e valami jó ötletünk erre vonatkozóan, és hogy mi mit javasolnánk.

Nagyon nehéz olyan dolgot mondani, hogy mi az amit javasolnánk... hiszen alaposan körbe kellene járni minden egyes témát, hogy mi az ami még nincsen idehaza, mi az ami külföldön már siker stb. Lehet, hogy amit mi javasolnánk az ügyfélnek nem is tetszik igazán, mert nem lát benne fantáziát, vagy nem szeretne mondjuk "sárga laptoptartó bégető bárányokkal" üzletelni, akármennyire is slágertermék amerikában.

Ugyanakkor nem szerettük volna, ha ezeknek az ügyfeleknek nem adunk semmit, és nem mondjuk azt nekik, hogy "itt" nézzenek körül. Ezért mi is elkezdtünk keresni külföldön és idehaza is, és nem is kellett sokáig, rátaláltunk az Üzleti Tervek.hu weboldalra! Az Üzleti Tervek.hu pontosan egy ilyen piaci űrt betöltö szolgáltatás, ugyanis minden héten öt új külföldön már megvalósított, de idehaza még nem megvalósított tervet küld ki mindazoknak, akik igénybe veszik a szolgáltatást.

A terveket természetesen mi is "teszteltük", és azt kell, hogy mondjam a többsége tényleg megvalósítható most Magyarországon, és mi is látunk benne fantáziát.

Mi azt valljuk, hogy mindenki azzal foglalkozzon amihez ért, ha megvan az ötlet akkor mi szívesen elkészítjük rá a teljes online marketing tervet és a webáruházat vagy weboldalt, illetve felmérjük a piacot, hogy nagyjából mekkora érdeklődésre lehet számítani, de a tényleges tervet, hogy az ügyfél mivel szeretne foglalkozni és miben lát fantáziát azt az ügyfélnek magának kell eldönteni, forrásokat, mint az Üzleti Tervek.hu természetesen javasolni tudunk!


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

2 komment

Címkék: webáruház webáruház készítés

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr221577559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

00kazo00 2009.12.09. 10:05:42

Ernő!
A kiküldött tervek valójában csak ötletek, az üzleti tervet az ötlet alapján magunknak kell megcsinálni (vagy szakértőre bízni). Tényleg egyedi, és jó szolgáltatás, de az én fejemben felvetődött a kérdés, mi van, ha adott ötletre többen is "rámozdulnak", és kb. azonos ídőpontban jelennek meg vele a piacon, és egymást "ölik" majd a túlélésért? Van erre vonatkozóan megoldás, pl. az aki megvásárolta az ötleteket, és kiválaszt egyet, akkor visszajelez, hogy azon Ő már dolgozik....

Atisp · http://www.netgo.hu 2010.02.23. 23:36:57

Fodrász,villanyszerelő, stb.-re vannak a legtöbb esetben nagyon jó offline és ingyenes cégkatalógusok. E mellett a keresők a többit jól lefedi pl. autószervíz+Gödöllő. Emiatt szerintem az online tudakozóknak már nincs akkora szerepük, mint régen volt, sok is van belülők, de legtöbbjük alig ismert, mert az ismertséghez pénz kell. Na meg az is benne van, hogy sok tudakozó és pont azok regisztrálnak, akiknek a legkevésbé kellene pl. weblapszerkesztők, rendszergazdák és nem festők és kőmüvesek emiatt előfordulhat, hogy a tudakozóba pont az nincs, amit keresünk. Illetve az is gond, hogy minden ömlesztve van. Van 300 kategória és lehet kikeresni belőle vajon melyiben keressünk.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása