Honlapkészítés OLCSÓN!!!

2009.09.02. 13:34 Ernő007

Olcsón szeretne honlapot készíttetni? A következő csomagban tudjuk ezt Önnek kedvezményesen biztosítani:

- Repülőjegy oda-vissza szinte ingyen... ha a szárnyon utazik. (a napszemüveget azért mi biztosítjuk)
- Tandemugrás ejtőernyő nélkül... (ezt sajnos csak egyszer tudjuk biztosítani)
- Vadvizi túra, evezők nélkül... (csak ha a tandemugrás után össze tudja szedni magát)

Biztos, hogy egy weboldalnál annak kell lennie a legfontosabb tulajdonságnak, hogy az OLCSÓ?

Mikor nőnek már fel cégek és döntéshozók oda, hogy egy weboldalnál nem a pénz a számít és nem az számít, hogy minél kevesebbe kerüljön, de legalább legyen. Ezt legjobban a lyukas vödörrel való vízcipeléshez lehet hasonlítani... az senkit sem érdekel egy cégnél, hogy az adott honlap a látogatók felé a cég arculata? Az senkit sem érdekel egy cégnél, hogy a weboldal az befektetés és egy marketing-kommunikációs csatorna, ahol potenciális ügyfeleket lehet szerezni? Az sem érdekel senkit sem, hogy az olcsó honlapok általában látogató mentesek és így tulajdonképpen csak ablakon kidobott pénzről beszélhetünk?

Miért a cégeket és a döntéshozókat hibáztatom, amikor nem ők árulják olcsón a honlapot? Egyszerű... azért mert VAN RÁ KERESLET, ha nem lenne rá kereslet, akkor az olyan cégeknek akik olcsón kínálnak weblapot nagyon hamar nem lenne ügyfelük és koncepciót váltatának. De mivel van kereslet, ezért vígan megélnek egy olyan munkából ami tulajdonképpen csak nekik jó... merthogy az akinek csinálják a lapot csak bukik vele, ezt most borítékolom.

Fura, hogy az autó, az iroda, az öltöny, a toll mind-mind csupa presztízs és komoly cégnél adnak erre de a weblap meg lehet 20.000 Ft-os is...

 


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr701352846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása