Miért?

2009.06.01. 12:00 Ernő007

Először is azért, mert elegem lett! Elegem lett abból, hogy nincsen idehaza megbízható forrás, rengeteg sok tanácsadó van! El lehet mondani azt, hogy a tanácsadók országa vagyunk és mindenki tanácsot ad nekünk, hogy hogyan legyünk sikeresek, hogyan adjunk el többet és mi kell ahhoz, hogy bombaként robbanjunk be a piacra. Tanácsot adnak anélkül, hogy tényleges tárgyi tudás vagy tapasztalat lenne a háttérben.

Volt már néhány nagyon jól induló szakmai blog, amelyek sajnos eltűntek. Az egyik ilyen ekommersz.blogter.hu/ amelyik már több éve nem üzemel. A másik a nem régen indult, de olyan hamar be is zárt http://www.webaruhaz-marketing.hu/blog/ pedig úgy érzem, hogy volna mit elmondani ezen a téren. Sőt igazából MOST volna mit elmondani! Hiszen egyre többen nyitnának az online kereskedelem felé, csak nem tudják, hogy HOGYAN! A cégek többsége olyan szolgáltatónál köt ki, aki maga sem tudja, hogy mi az webáruház! A Webáruház nem egy termékbemutató oldal, ahol a termékek mellett egy KOSÁRBA gomb van, hanem egy értékesítési csatorna.

Persze ezen blogok egyike sem a szerint a szemlélet szerint haladt, amelyet személy szerint kívánatosnak mondanék, de mégis volt valami. Volt valami, ahol naprakész információk voltak és ahonnan nagyon sokat lehetett tanulni, mert tanulni sohasem szégyen! Legyen az akár a konkurencia!

Ígyhát eldöntöttem, hogy létrehozok egy olyan szakmai forrást, ahonnan minden kezdő és haladó e-kereskedő tanulhat, ötletet meríthet és tapasztalatot cserélhet.

Így jött létre ez a blog is, és kívánom, hogy mindenki hasznos és érdekes infromációk találjon rajta!

Jó olvasást!

Horváth Ernő
WebSEO Kft.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szólj hozzá!

Címkék: weboldal online marketing webáruház

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr561156596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása