Magyarországon a CentrSource!

2010.01.26. 10:34 Ernő007

Szeretném megköszönni a CentrSource-nak, hogy Magyarországon az elsők között voltam, akiket megismertettek szolgáltatásukkal. Az árösszehasonlító oldalakat gondolom, hogy nem kell bemutatnom senkinek sem, azonban a CentrSource koncepciója más, és nem csak áru hanem szolgáltatás összehasonlító és vásárlói közösségi portál is egyben.

A hagyományos árösszehasonlító oldal koncepcióját továbbfejlesztve a CentrSource igen sok újítást vezetett be:

  • CPA alapú díjazás (csak a tényleges vásárlások után kell fizetni, a látogatókért nem)
  • nem csak termékek, hanem szolgáltatások is felkerülhetnek az oldalra
  • hűségpont rendszer, vagyis a CentrSource-on keresztül vásárlók vásárlásaik után pontot kapnak, amelyet a CentrSource-on válthatnak be különféle termékekre.
  • azonnali termékmegosztás lehetősége a Digg, Facebook, stb oldalakon

A rendszerbe regisztrálni az alábbi linken lehet, a CentrSource rendszerével való összekötéshez csak egy előre meghatározott formátumú xml fájlt kell legenerálni és utána már jöhetnek is a vásárlók. Aki ír nekem privátban horvath(kukac)webseo.hu annak különleges kedvezményt tud biztosítani a cég.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

4 komment

Címkék: online marketing webáruház marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr621702495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TF112 2010.01.28. 20:49:33

ezt a CPA alapú díjazást hogy tudják megvalósítani, követni?

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2010.01.28. 20:59:11

@TF112: Persze! Be kell tenni a köszönjük a megrendelést oldalba egy kódot, olyat, mint a Google Analytics és akkor méri.

TF112 2010.01.30. 10:53:35

Hogy lehet ellenőrízni az árusítót, hogy nincs-e manipulálva ez a kód, letöltődik-e mindíg?

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2010.01.31. 10:34:38

@TF112: Ez jó kérdés. Erre ők azt mondták, hogy alapvetően az az érdekük, hogy mindkét félnek jó legyen. Tehát az oldal üzemeltetője örülni fog a vásárlásoknak és nem érdeke manipulálni a kódot. Azonban ez Magyarország és nem Amerika...

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása