Indul a "SzEK.org e-kereskedelem roadshow" előadás sorozat

2010.03.14. 14:40 Ernő007

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SZEK.org) 2010. tavaszán országos Road Show-t indít az elektronikus kereskedelem népszerűsítésére. A rendezvénysorozatnak ebusiness oktatással is foglalkozó egyetemek és főiskolák adnak otthont, de a diákok mellett mindenhol számítunk a helyi vállalkozók és érdeklődők részvételére is.

A konferencia sorozat előadásait a szakmai kiválóságai fogják tartani, így a résztvevők hiteles képet kaphatnak az elektronikus kereskedelmről, és minden azzal kapcsolatos hasznos dologról, ilyen például a jogszabályoknak való megfelelőség.

Az egyik előadás szerény személyemhez kötődik:

13.30 - 13.50 Eladás az interneten (milyen értékesítési típusok/formák működnek, ill. hogyan adható el szolgáltatásunk/termékünk az interneten?) - Horváth Ernő, ügyvezető WebSEO Kft.

Találkozzunk a konferencián!

A konferencia részletes programja a SzEK weboldalán ide kattintva érhető el!

 


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr711838922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2010.03.16. 09:20:08

Valamelyikre azért gyertek el :) Legalább megnézitek a többieket és beszélgetünk egyet :)

Persze előtte is beszélgethetnénk kötetlenül valamikor. Mondjuk jövő héten.

Petnetman · Http://www.petnet.hu 2010.03.24. 11:48:34

@Ernő (WebSEO): vazz...Ernő! ez egy egészen jó kezdeményezés lenne... szakértők, szakmabeliek, érdeklődők kötetlen beszélgetése INGYENESEN, GURU-tanácsadók nélkül!

Megszervezzük? Vélemények?

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2010.03.24. 11:51:16

Igazából van már ilyen :)

A Vecsei Laci szervez egy meghívásos alapú ESolutions névre keresztelt kis csapatot. A lényeg itt a kötetlen beszélgetés vacsizás, bulizás. Annyira nem is a szakmázás, persze beszélgetni erről-arról itt is lehet!

Ma úgyis lesz ilyen vacsi, feldobom, hogy kit hívjunk meg.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása