Webshop Tunning Konferencia 2009 nov 14.,21.,28.

2009.10.30. 00:25 Ernő007

A Fókuszban a webáruházak konferencia után pont azt sajnáltam, hogy nagyon sok értékes információt lehetett volna még elmondani a webáruházakkal kapcsolatban. Szerencsére ezt a problémát Barta Tibor a konferencia szervezője is felismerte és úgy döntött, hogy az előzőnél nagyobb szabású konferenciát szervez. Így született meg a Webshop Tunning konferencia, mely három egymást követő szombaton lesz 2009 novemberében.

Kik lesznek ott a konferencián?

Tonk Emil
Okleveles vegyészmérnök, nemzetközi marketing szakközgazdász
http://www.tonkemil.hu/

Orova Balázs
Értékesítési vezető
http://www.vatera.hu/

Gombos Zsolt
http://www.oma.hu/

Kis Ervin Egon
http://www.kiservinegon.hu/

Silent Signal Kft.
Informatikai- és információbiztonsági tanácsadó
http://silentsignal.hu/

Vida Ági
http://www.vidaagi.hu/

Illetve :)
Horváth Ernő
http://www.webseo.hu

Bővebb információ: www.marketingtorta.hu

A WebSEO Kft. előadásának témája:

A legtöbb webáruház azért bukik el, mert:

  • nem méri fel kellőképpen a piacot
  • nem méri fel kellőképpen a konkurenciát, annak piaci potenciálját
  • nem tűz ki maga elé célokat, nem határozza meg, hogy hova szeretne eljutni, így nem is tudja, hogy hogyan jusson el oda
  • nem ismeri az emberek gondolkozásmódját, ezáltal rossz nevet választ vagy olyan kulcsszavakra hirdet/keresőoptimalizáltat amelyek csak a látogatók töredékét érik el
  • nem figyeli a trendeket, milyen új kulcsszavak alakulnak ki a piacon, mik a piac folyamatosan változó igényei

Megmutatom, hogy milyen módszerekkel lehet a lehető legtöbbet kideríteni a konkurenciáról, illetve azokról az emberekről akiknek szeretnénk eladni. Megtanítalak megkeresni és használni a konkurencia kulcsszavait, majd pedig olyan új kulcsszavakat keresünk, ahol még kevés a piaci szereplő, ezáltal nagyobb profit várható.


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

1 komment

Címkék: konferencia online marketing webáruház marketingtorta webáruház marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr81485587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WebshopExperts Fan 2009.10.30. 22:14:05

Kedves Ernő!

Gratulálok a részvételhez, reméljük hasonlóan színvonalas előadást sikerül tőled hallani, mint a Fókuszban a Webáruházakon..

Azonban szerintem mindenképpen érdemes lenne megemlítened, hogy neves konkurenciádtól, a WebShop-Experts-től is hallhatnak az előadók 2 kiváló előadást, Zajdó Csaba és Kulcsár István Róbert prezentálásában, amit szintén nem érdemes kihagyni :)

Üdvözlettel,
Szabolcs

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása