Keress pénzt online! Akár 500 Euro/nap.

2012.01.10. 23:52 Ernő007

Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben folyamatosan a címben említett hirdetések jelennek meg nekem Facebookon, nem igazán tudtam megállni a dolgot és rákattintottam egyre. Az oldal nagyon ügyesen "álcázott" segítséget nyújt számodra, merthogy megtanít egy olyan algoritmusra amellyel szanaszét fogod fosztani az online kaszinókat, és rögtön mutat is neked párat arra az esetre, ha első körben nem jutna eszedbe semmi.

Konkrétan erre az oldalra gondolok: http://www.penzt-keresnl.com/

Internethez szokott ember lévén rögtön kerestem benne azt, hogy vajon miért is éri meg valakinek elmondani a nagy titkot mindenki számára! Miért akar velem valaki olyan jó lenne, hogy megtanít arra, hogy hogyan fosszam ki az összes létező kaszinót. De első körben, semmi... sehol egy feliratkozó gomb, semmi e-mail cím gyűjtés, hogyan lehet ez!? Miért hirdeti valaki (merthogy a Facebookon a fizetett hirdetések között van) egy olyan oldalt ahol elmondja a nagy tutit, majd pedig semmi bevétele sem származik belőle, csak kiadása... 

 

Első körben tehát nézzük meg uriemberünket aki a BMW mellett pózol, igen, ő az csak éppen kicsiben, szóval azt már tudjuk, hogy a kép valószínűleg kamu:

http://www.bmwblog.com/2009/10/30/cadillac-cts-v-challenge-challenger-and-his-bmw-m3-faster-than-lutzs-cts-v/

Elolvasva sok rizsa szöveg közötti algoritmust úgy gondolom, hogy bátran mondhatom, hogy az alkotója a taknyán csúszna ki bármelyik magyar felsőoktatási intézmény valószínűségszámítás vizsgájáról, de mondjuk jó eséllyel az érettségiig sem jutna el.

Persze nagy az oldalon a meggyőzés hatalma és az ember mámoros hangulatban észre sem veszi azt a ferdítést amelyik ott folyik. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy teljesen félre van magyarázva a rulett kerék valószínűsége.

A matematika rejtelmeiben jól elmélyült szerző ugyanis egészen egyszerűen arról beszél, hogy , á, ezt inkább ide bevágom, mert annyira tetszik! :)

 1. Ha ugyanazt a piros/fekete fogadást/tétet ismétli meg újra meg újra, 100%-os a valószínűsége annak, hogy előbb-utóbb nyerni fog, és ha helyesen alkalmazza a fogadási technikámat, a nyereménye mindig nagyobb lesz, mint a felhalmozott vesztesége, ezért mindig, GARANTÁLTAN nyerni fog! 

Az első mondat lényegében igaz, előbb-utóbb bármennyi piros/fekete is jön, mindig jönni kell egy másik színnek (már érzem, hogy itt én is kapom majd a savazást, mert igazából csak matematikai esélye van annak, hogy jönni kell egy másik színnek :) ).

A második része a mondatnak azonban nagyon nem igaz! Az egész gondolatmenet lényegében egyetlen kis számom bukik meg, ez pedig a "0", merthogy a "0" se nem piros se nem fekete, hanem zöld... Ekkor pedig az ember mindenképpen bukik. Persze a GARANTÁLTAN szót azért ki kell emelni, hogy még hitelesebb legyen!

 

2. Hadd magyarázzam el – ha veszít az első piros/fekete fogadáson, ugyanazt a játékot folytatja, de ezúttal megduplázza a tétet. Az a lényeg, hogy ezúttal annyit nyerjen, hogy az elegendő legyen az első fogadás veszteségének fedezésére. Ha újra veszít, még egyszer játszik, és ugyanúgy dupláz. 

 

Ha újra meg újra ugyanazt a piros/fekete fogadást teszi meg, és közben mindig megduplázza a tétet, hogy fedezze a veszteségeit, egészen addig, amíg nyer, mindig garantáltan előnyre tesz szert... vagyis EZ AZ EGYSZERŰ MATEMATIKAI TÉNY EZREKET ÉR! 

 

A harmadik szín miatt pedig emberünknek nagyobb esélye van nem nyerni, mint nyerni. (Később erről is lesz szó.) A mondat második felét nem akarom értelmezni, de ez az "egyszerű matematika tény", leginkább egy baromi nagy karót ér, sem mint ezreket.

De tegyük fel, hogy emberünk matematikailag korrekt képletet alkotott, amivel szépen végigszámolt mindent így nem bukhat. Az oldalon az első pár kör szépen el is van magyarázva 4 Eurot tenni ugyanarra a színre azért, hogy 1 Eurot nyerj a negyedik lépésben. Gond csak ott van, hogy ez ugyebár exponencálisan növekszik, így a 10. lépésben már 256 Eurot kell feltenni azért, hogy nyerjen 1 dollárt. Ha nyer persze semmi vész, de he bukik, akkor a következő körben már 512 Euro-t kell feltennie azért, hogy visszanyerje az előző elveszített 511 Eurot és még keressen is vele 1 Eurot.

Ha itt sem jön össze a bank robbantása akkor elkezd igazán izgalmas lenni a szitu, mert valahonnan elő kell teremteni a következő 1000 Eurot, hogy lehessen folytatni a játékot... A 39. körben pedig a teljes magyar gazdaság egy éves GDP-jét kell feltenni ahhoz, hogy nyerjen egyetlen Eurot. Problem? :)

Az egészben persze az a legröhejesebb, hogy totálisan feleslegesen ragaszkodik egyetlen színhez! Merthogy akármelyik színre rakna a következő lépésben az esélye a nyerésre akkor is pontosan annyi volna, mintha maradna az eredeti színnél! Persze az kevésbé lenne marketingelhető... Merthogy attól, mert pl. eddig négyszer egymás után fekete jött ki még egyáltalán nincsen nagyobb esélye annak, hogy a következő végre piros lesz...

És akkor eddig kitartott, neki jönnek most a számok :)

Jól látszik, hogy a fenti oldal arra épít, hogy nyerni és nem nyerni teljesen azonos eséllyel lehet, mellesleg megjegyzem, hogy még ebben az esetben sem nyer semmit a delikvens, mert vagy elveszíti a teljes összeget amit feltett, vagy megduplázza, de ha ezt kellően sokszor csinálja akkor pontosan annyi pénze marad, mint amennyivel elkezdte.

Sajnos a szitu a rulett esetében nem ennyire kedvező (magyarul matematikailag csak bukni lehet vele), mert:

18 fekete szín van
18 piros szín van
1 zöld szín van

Tehát annak az esélye, hogy nyerj az első körben 18 a 37-hez vagyis 0,48648649.
Hogy a második körben nyerj ( (1-0,48648649) * 0,48648649 = ) 0,24981714... 
A harmadik körben: 0,01282845...

És folytathatnám így a sort.. de vajon miért??? Mégis akkor mire jó ez az egész oldal, ahol olyan szépen el van magyarázva, hogy hogyan lehetek dúsgazdag??? 

Igen, ez az oldal pontosan azért került fel a blogra, mert egy nagyon kifinomult "internetes csalás".

Ezen az oldalak abból élnek, hogy ügyfeleket küldenek a rulett termek felé és az onnan kapott un. 'affiliate jutalékból' finanszírozzák tevékenységüket, vagyis az oldal egyetlen célja az, hogy Te, kedves látogató elmenj a rulett terem oldalára és ott nagyon sokat költs, felhasználva ezt a remek algoritmust amelyikkel csak bukni lehet, és ha nagyon sokat költesz akkor esetleg talán tellni fog szegény csávókámnak egy olyan bömösre amely a képen van, abból a pénzből amelyet te elbuktál...

Neked azonban soha nem lesz ebből az algoritmusból ilyen bömösöd!

ui: Hozzá kell tennem, hogy elég sokat felejtettem azóta valszámból, persze ahhoz, hogy Mr. nagymenő Rulettes játékán játszak, még mindig nem eleget ;)


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr83535526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M3 János · http://m3road.addel.hu 2012.01.11. 11:36:41

A kérdést már én is sokszor feltettem azoknak, akik "pilóta" játékban közreműködnek: "Miért ad tanácsot nekem? Ezt csinálni kell, nem szervezni. Akár hitelből finanszírozni is megéri..."
Amúgy ez a rulett stratégia szerintem működhet, ahogy a "reklám" email is működik: berángatni az embereket egy szenvedély betegségbe, amiből csak vesztesen lehet kikerülni...
Ugyanis ez egy csapda.

m3road.addel.hu , mert védekezni kell!

Bővíz László - JUEX · http://juex.blog.hu 2012.01.11. 22:34:20

Nade mi köze mindennek az e-commerce-hez?

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2012.01.11. 22:49:16

@Bővíz László - JUEX:
Első ránézésre nem sok, másodikra viszont minden szándékos félrevezetés csökkenti az emberek bizalmát az interneten, ezzel pedig negatív hatással van a vásárlási kedvre, ezért célszerű róla beszélni, hogy minél többen megismerjék.

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2012.01.11. 22:49:31

@Bővíz László - JUEX:
Első ránézésre nem sok, másodikra viszont minden szándékos félrevezetés csökkenti az emberek bizalmát az interneten, ezzel pedig negatív hatással van a vásárlási kedvre, ezért célszerű róla beszélni, hogy minél többen megismerjék.

Benjamin · http://benjamin.hu/ 2012.01.18. 13:09:35

"Gondolom" ezért limitáltak az asztalok és ha jól tudom a 4-5 ilyen lépésed után (nem nyersz, duplázod ugyanazt) szépen megkérnek, hogy menj át másik asztalhoz vagy épp eléred a limitet és bukó.

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása