Ahogy kell...

2011.10.10. 09:59 Ernő007

Hosszú szünet utána első bejegyzésem apropója némi megdöbbenés fűszerezve azzal a ténnyel, hogy egyesek mennyire tisztelik a másik munkáját. Történetesen sohasem gondoltam volna, hogy egyesek arra vetemednek, hogy saját üzleti oldalukon használják fel ezen blog tartalmát saját írásukként bemutatva azt. Az ellen nem szóltam volna semmit, ha valaki az illető azt mondja, hogy 'Nézd, itt is ajánlják a Magento motort, ezért használjuk mi is azt'. Vagy legalább egy hivatkozás vagy bármi... 

Szóval lopjuk a tartalmat ahogy kell.. nem számít, hogy kicsi a piac és felismerhetik, úgy látszik az sem számít, hogy egy 2010-ben alapított cég 2008-as üzleti döntéssel példálózik. Hogy diplomatikusak legyünk: a vélhetően eredeti bejegyzés lelőhelye: 

http://e-commerce.blog.hu/2010/04/04/miert_valaszd_a_magento_webaruhaz_motort

és egy hozzá elég hasonlatos írás:

http://webandmoore.hu/szolgaltatas/webshop/magento.html

Persze ha esetleg időközben a tartalom egészen véletlenül valahogyan eltűnne, akkor ezért csináltam egy képet is róla itten:

Screen shot 2011-10-09 at 21.47.41.png

Szakmailag az a non plusz ultra, hogy a Magento logó és a cikkben használt kép az eredeti helyre hivatkozik, vagyis a blog.hu szerveréről töltődik le, ez alapból feltételez némi igényességet.

Szóval a kiváló Web and Moore Kft.-t csókoltatom. Sok sikert szeretnék kívánni nekik a korrektség jegyében, mert hát tartalmat lopni sokkal könnyebb, mint alkotni egy sajátot és persze az sem számít, hogy ez az ország kellően kicsi ahhoz, hogy a szakma elég jól ismerje egymást. 

Gábor barátomnak köszönöm a linket, őszintén bevallom sohasem hittem volna, hogy ebben a szakmában bárki is idehaza megpróbálna egy ilyen böszmeséget, ezért nem is kerestem sehol sem a saját tartalmaimat a neten.

 

UPDATE: Engedve a közakaratnak! :)

 

 

UPDATE2:


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr553290571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davidzoli 2011.10.10. 12:33:57

1. Helyezd át a szövegben szereplő képet.
2. Az eredeti, általa hivatkozott képet cseréld le. (Én szexshop-ról kölcsönvett képet javaslok)

Celtic 2011.10.10. 20:43:51

@davidzoli:
2 :) Ez de durva :) Ez jutott rola eszembe:
hup.hu/node/27894
Egyszer meg akartam csinalni, de nem mukodott sajna :(

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2011.10.11. 14:20:14

Köszönöm mindkét tippet!
Csodálatosan sikerült szerintem! :)

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása