Webshop Akadémia - 48 órás e-kereskedelmi tanfolyam

2010.05.03. 08:00 Ernő007

Nagyon sok konferencia és marketing célú előadás van manapság a piacon. Véleményem szerint a kelleténél is több. Nagyon sok előadást én is láttam személyesen és látom annak igényét, hogy az emberek az értékes tudásért és az értékes információkért hajlandóak fizetni! Ezen konferenciáknak, az a legnagyobb hátránya, hogy 1 naposak, az előadóknak 30 percben, vagy 50 percben tulajdonképpen csak arra van idejük, hogy egy témát, mint gondolatébresztő dolgozzanak fel! Persze erről szól egy konferencia, tehát nem is várhatjuk el azt, hogy minden részletre kiterjedő tudást kapjunk.

Pontosan ezért örültem a Webshop Akadémia kezdeményezésének, amely jelenleg egy 48 órás e-kereskedelmi tanfolyam, melyet szakmailag a SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesült) szakmailag támogat.

Ilyen formán ez egy teljes új, egyedülálló kezdeményezés a felnőttoktatás keretein belül. 50 órában már fel lehet dolgozni egy ekkora témát, és az egyes előadók a saját szakterületükön belül nagyon sok értékes információt tudnak így átadni. A Webshop Akadémia küldetése, hogy minél kevesebb félresikerült, bukásra ítélt webáruház szülessen és mindazok, akik webáruházat szeretnének a lehető legjobb ismeretek kapják meg. (Ez egyébként a blogom célja is, ilyen módon a Webshop Akadémia, egy számomra rettentően szimpatikus kezdeményezés - a szerk.)

A május 14-én induló képzés a második ilyen alkalom, aki az elsőn mégcsak gondolkozott, annak szerintem érdemes elolvasni a főoldalon található vevői véleményeket! Ha esetleg még ez sem elegendő információ a döntéshez, akkor a második alkalommal már dönthet úgy, hogy a képzésnek csak bizonyos szakaszaira kíváncsi. Tehát nem kell a teljesre 48 órás tanfolyamra jegyet venni, ha pl. valakit csak a jogi háttér érdekel!

Jelen pillanatban szervezés alatt vannak egyéb elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos olyan tanfolyamok, amelyek egy naposak és egy adott témát dolgoznak fel! Ezért érdemes ellátogatni később is az oldalra, vagy feliratkozni a Hírlevélre. Talán az sem titok, hogy ezen tanfolyamok közül lesz majd, amelyiket én tartok :)


Szeretnék értesülni az e-commerce.blog.hu új bejegyzéseiről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

2 komment

Címkék: webáruház webáruház készítés webáruház konferencia webáruház marketing webáruház hatékonyság webáruház tanfolyam webáruház tananyag webáruház oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://e-commerce.blog.hu/api/trackback/id/tr141965977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdBoyWW · http://twitter.com/edboyww 2010.05.03. 16:17:00

Én is voltam, szerintem profi. Hosszabb elemzésre nem vállalkoznék, órákon keresztül ecseteltem a stratégiai szemléletváltást konklúziókat "otthon".

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2010.05.15. 14:34:52

@EdBoyWW: Ezt amúgy nemigazán értem, mert te tudtommal egy olyan cégnél dolgozol, aki elő is adott a Webshop Akadémián.
Ezekszerint még nektek is hasznos volt végighallgatni az egészet?

E-commerce - Kereskedj JÓL a weben!

Hasznos blog webáruház fejlesztésén gondolkodó cégeknek vállalkozásoknak. Kikerülhető csapdák melyeket a nem kompetens cégek jelentenek és bizonyítottan működő eszközök, melyekkel a profit növelhető. Felület e-kereskedőknek tapasztalataik megosztására.
További kérdések, információk: horvath@webseo.hu

OptimumClick PPC Agency Manchester UK

© Horváth Ernő - A blog tartalmát a szerzői jog védi. A bejegyzések bármely része magáncélokra, nem-üzleti jellegű weboldalakhoz változtatás nélkül és a forrásra való pontos és megfelelő hivatkozással ( e-commerce.blog.hu) szabadon másolható, terjeszthető elektronikus és nyomtatott formátumban. Üzleti jellegű felhasználás csak a szerző írásos engedélyével lehetséges, minden jogszerűtlen felhasználás 10.000 Ft+Áfa/szó összegű kártérítést von maga után.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása